WONEN, WERKEN,
WINKELEN EN RECREËREN
IN ÉÉN PROJECT

Met het project New Babylon heeft de stad Den Haag een compleet nieuw hart gekregen. New Babylon is wonen, werken, winkelen en recreëren in één. Het is een stad in een stad, een epicentrum voor iedereen die het wonen middenin de stad kan waarderen. Met New Babylon beleeft u Den Haag maximaal. Terwijl u toch uw eigen residentie in de stad heeft. Exclusief, veilig en comfortabel.

New Babylon zet een traditie van vernieuwing voort. Op de plek van het vroegere winkelcentrum Babylon is een multifunctioneel project gerealiseerd. In de twee torens is met New Babylon Apartments niet alleen ruimte om luxe te wonen. Onderdeel van het concept is ook New Babylon Offices – gericht op ondernemend Den Haag – en New Babylon Shops, het eigen winkelcentrum. De toevoeging van New Babylon Hotel geeft het project een kosmopolitische uitstraling. De beleving van een wereldstad, op een schaal die vriendelijk is.

Omgeving

Het Haagse Bos bijna in uw achtertuin, en het strand en de duinen in de buurt.

New Babylon, altijd iets te doen

Door de combinatie van meerdere functies in één is er in New Babylon altijd bedrijvigheid. Het gevoel van ‘the city that never sleeps’ gaat er hand in hand met onthaasten. In het decor van uw eigen appartement kunt u zich heerlijk terugtrekken. Ontspannen na een dag werken. Of opladen voor de dag die komt.

 

Spraakmakende architectuur

De twee torens – 140 en 100 meter hoog – domineren de nieuwe horizon van Den Haag, met hun scherpe lijnen en moderne materialen. Beide torens zijn verbonden door een loopbrug. De architectuur oogt ruimtelijk en transparant, met gebruikmaking van veel glas. Patio’s en binnentuinen zijn de plaatsen om even tot rust te komen. Alles aan New Babylon ademt allure. Het begint al in de lobby: ruim, licht en uitnodigend.

 

Appartementen te huur

Wonen in hartje Den Haag. En toch met alle ruimte: die van uw eigen vierkamer-appartement. Uw eigen residentie kent een afwerking op niveau: een fraaie keuken met alle apparatuur, een compleet ingerichte badkamer, verlichting en raambekleding. Vanaf uw eigen buitenruimte heeft u een schitterend uitzicht over de skyline van Den Haag, met het strand en Rotterdam dichtbij. Bij uw appartement hoort een berging op de begane grond. Ook heeft u de beschikking over een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage, die 24/7 toegankelijk is.

 

Meubilering

Indien gewenst kan uw nieuwe woning volledig gemeubileerd opgeleverd worden. Onze partner Moving-In biedt diverse meubelverhuur-arrangementen. Meer informatie vindt u onder Services.

 

 

Uw privé service manager

Onderdeel van het wonen is ook een service manager stand-by. Heeft u een pakketje besteld? Een bezoeker gastvrij ontvangen? Of een vraag of een wens? Uw service manager staat voor u klaar.

Interesse? Schrijf u in!