WONEN OP
DE DREMPEL
VAN HET
CENTRUM

Den Haag. Derde stad van Nederland. Een stad met internationale allure, maar ook een stad op een menselijke schaal. Vanuit uw appartement in New Babylon Apartments heeft u de stad aan uw voeten. De winkels. De evenementen. De culturele hotspots. De grand café’s en restaurants. En ook parken en strand zijn vlakbij.

Den Haag heeft elke dag weer iets nieuws te bieden. In de straten van het centrum is het avontuurlijk shoppen. Van de bekende ketens in de vernieuwde Grote Marktstraat tot en met de speciaalzaken rond het Noordeinde. Den Haag is ook de stad van de verborgen winkelstraatjes. Bijvoorbeeld die aan de Denneweg. Heerlijk om rond te dwalen. Uitnodigend om elke keer weer opnieuw te ontdekken.

Omgeving

De zoektocht naar een restaurant of een grand café hoeft nooit lang te duren.

Uitgaan in Den Haag

Den Haag is een stad om uit te gaan. Wat is er heerlijker dan ergens op een terrasje het leven van Den Haag aan u voorbij te zien trekken? De zoektocht naar een restaurant of een grand café hoeft nooit lang te duren. Bioscopen presenteren de nieuwste films. Theater- en concertpodia de actuele artiesten en acts. Van het Gemeentemuseum tot een onbekende galerie: ook kunst en cultuur is in Den Haag rijk vertegenwoordigd.

De stad van groen en recreatie

Opvallend hoeveel natuur een stad als Den Haag telt. Van het groen overgoten Lange Voorhout in de zomer tot en met de parken in de stad. Natuur die heel dichtbij is, met het Haagse Bos bijna in uw achtertuin. De stad heeft z’n inwoners nóg een extraatje te bieden; dat van het strand en de duinen. Zoekt u de gezellige drukte van Scheveningen? Of de rustige natuur rond Wassenaar? En als recreëren voor u óók sporten is: Den Haag is vooral een sportstad, met verenigingen voor elke vorm van beweging!

Een ideale infrastructuur

Auto, openbaar vervoer of fiets: het plezierige van Den Haag is de overzichtelijkheid. U kunt er gaan en staan waar u wilt. Doordat u praktisch in het centrum woont, is het merendeel van de voorzieningen ook te voet bereikbaar. Vanuit New Babylon is Den Haag Centraal een paar minuten wandelen. Trein, bus en tram brengen u overal naartoe. De A12 begint honderd meter verderop, met optimale aansluitingen naar steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, maar ook met Amsterdam Airport Schiphol en Rotterdam The Hague Airport.

Interesse? Schrijf u in!

Spraakmakende architectuur

De twee torens – 140 en 100 meter hoog – domineren de nieuwe horizon van Den Haag.